Hurtig, nem og økonomisk mobil udskrivning

Flere og flere har brug for fleksibilitet, når det gælder udskrivning, og dette behov tilgodeser Epsons nyeste sortiment af kompakte og økonomiske All-In-One-printere til hjemmet, der tilbyder Wi-Fi Direct som standard, så mobil udskrivning bliver endnu nemmere (Expression Home XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452, XP-455).

Henrik Lindholm, Consumer Sales Manager, Epson Danmark, siger: "Printere til hjemmet behøver ikke at være komplicerede. De skal være økonomiske, nemme at bruge, stilfulde og tilbyde masser af fleksible måder at udskrive på. Ingen har tid eller tålmodighed til at eksperimentere med besværlige ledninger eller foretage komplicerede opsætninger. Derfor tilbyder alle vores nyeste Expression Home-printere nemme muligheder for trådløs, mobil udskrivning. Vi ønsker, at alle brugere skal kunne udskrive med mindst muligt besvær. Så enkelt er det."

Det store sortiment gør det muligt for brugerne at finde en printer, der passer til netop deres udskrivningsbehov. Alle printerne har Wi-Fi-funktionalitet, så brugerne kan udskrive og scanne trådløst i hjemmet, og Wi-Fi Direct gør det muligt at udskrive direkte fra en kompatibel mobil enhed uden behov for et trådløst netværk.

For dem, der ønsker større frihed, tilbyder XP-352/355 plads til et hukommelseskort, en 3,7 cm LCD-skærm samt Apple Airprint 1og Google Cloud Print. XP-452/455 går et skridt videre og tilbyder Scan-to-Cloud og en stor 6,8 cm LCD-skærm.

Expression Home-sortimentet nyder også fortsat fordel af Epson Connect, som er løsninger til mobil udskrivning. Epson Connect kan downloades gratis. 2.  Der er Epson iPrint-appen 2til trådløs udskrivning og scanning fra hele hjemmet. For folk med en kunstnerisk åre gør Creative Print 2det muligt at udskrive fotos direkte fra Facebook, oprette lykønskningskort og brevpapir med personlig tilpasning og endda lave fotos om til farvebogsskabeloner. Alternativt gør Email Print 2det muligt at udskrive fra næsten hvor som helst i verden ved at e-maile filer direkte til printeren.

Disse printere bruger Epsons Claria Home-blæk - et ægte, kombineret farve- og pigmentbaseret blæksæt med fire farver, som giver fuld valuta for pengene. Det udskriver tydelige, klare tekstdokumenter og blanke fotos i høj kvalitet. Og da printerne bruger separate blækpatroner, er det kun den farve, der er brugt op, som skal udskiftes.

Epsons Expression Home-sortimentet er økonomisk, kompakt og stilfuldt og nemt at integrere i hjemmet. Ud over at udskrive, scanne og kopiere tilbyder de også masser af funktioner, der gør livet lettere.

Expression Home XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452 og XP-455 kan leveres fra 1. juni 2018

Author profile

Christina Moss

Marketing Service Specialist, Epson Denmark

Om Epson

Epson er en globalt førende producent, som forbinder mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Med et produktudbud, der strækker sig fra inkjetprintere og digitale udskrivningssystemer til 3LCD-projektorer, ure og industrirobotter, er firmaet fokuseret på at skabe innovationer og at overgå kundens forventninger med hensyn til inkjet, visuel kommunikation, wearables og robotteknologi.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 81.000 medarbejdere i 85 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til de samfund, gruppen opererer i og deres fortsatte bestræbelser for at reducere miljøpåvirkninger.

global.epson.com

Artikeloplysninger

UDGIVELSESDATO
TAGS
all-in-one, compact, DOCUMENTS, Expression, expression premium, Inkjet, mobile printing, photos, Wi-Fi

Downloads

Related press releases

Epson Europe annoncerer ny præsident
LÆS MERE
Epson lancerer sine første labelprintere til hjemmet
LÆS MERE
Epson donerer flere EcoTank-printere til Usain Bolt Foundation i Jamaica
LÆS MERE